Project Description

Balante analitice KERN ABP

 

Fabricatie: KERN Germania

 

Functii

Calibrare interna,  cantarire procentuala, numarare piese, retete,  cantarire sub balanta, cantarire plus-minus, unitati multipe de masa, intefata RS232 C bidirectionala pentru conectare imprimanta sau PC , interfata USB, functie GLP intern .

Descriere

Proces extrem de rapid de ionizare, datorită tehnologiei KERN de ultima generație pentru neutralizarea încărcării electrostatice pentru instalarea fixă ​​în balanța analitică. Manipulare deosebit de convenabilă, deoarece nu mai aveți nevoie de un dispozitiv separat. Pur și simplu activați ventilatorul ionizatorului la apăsarea unui buton.

Afișaj OLED luminos cu unghi mare de vizualizare pentru o citire optimă dintr-o gamă largă de linii de vedere.

Interfețe RS 232 și USB pentru transferul datelor de cântărire pe PC-uri, tablete, imprimante, precum și pentru conectarea dispozitivelor externe, cum ar fi scanerele de coduri de bare (opțional), tastatura numerică (opțiune) etc.

Această nouă generație de balanțe analitice combină cel mai înalt nivel de precizie cu domenii mari de cântărire. Datorită noii generații de celule unice, rezultatul cântăririi este afișat într-o fracțiune de timp cu modele comparabile. Împreună cu meniul structurat intuitiv, aceasta înseamnă că puteți lucra eficient și rapid.

Panou de navigare pentru navigarea rapidă prin meniuri.

Ajustarea automată internă în cazul unei modificări a temperaturii> 1 ° C și controlată la fiecare 4 ore, garantează un grad ridicat de precizie și face ca balanța să fie independentă de locul de utilizare.

Greutatea minimă a probei poate fi stocată manual în dispozitiv sau calculată automat. Pentru cântăriri sub această valoare, balanța emite un mesaj de avertizare.

Ajutorul pentru dozare: Se poate selecta modul de stabilitate înaltă și alte setări ale filtrului.

Se pot salva setări individuale de utilizator pentru până la 10 utilizatori: numele de utilizator / numărul de utilizator (pot fi tipărite sau adăugate la înregistrare pentru fiecare proces), parola, limba meniului, profilurile utilizatorilor, accesarea setărilor de utilizator prin codul de bare, utilizatorii care nu sunt conectați, de ex. ajustarea echilibrului, modificarea, setarea sau condiționarea sau modificarea unei rețete numai de către persoana autorizată și realizarea formulării de către utilizator.

Limba meniurilor DE, GB.

Date automate de ieșire a datelor la PC / imprimantă de fiecare dată când echilibrul este stabil.

Ecran mare de sticlă cu 3 uși glisante pentru acces ușor la eșantioane.

 Placa de cântărire multifuncțională inclusă la livrare minimizează efectul curentului de aer în camera de cântărire și, prin urmare, îmbunătățește semnificativ timpul de stabilizare și repetabilitatea. În plus, eșantioanele, hârtia de eșantionare, recipientele PCR, tuburile de micro-centrifugare și multe alte elemente care ies în evidență pot fi ușor fixate în poziție și cântărite cu ușurință.

Modele si caracteristici metrologice

Model

Limita maxima

Diviziune

Diviziune verificare

Limita minima

Reproductibi-litate

Linearitate

Optiune

Optiune certificat

  [Max]

g

[d]

mg

[e]

mg

[Min]

mg

 mg mg verificare etalonare DAkkS

ABP 100-4M

120

0,1

 1

10

0,1

0,2

da

da

ABP 200-4M

220

0,1

 1

10  

0,1

0,2

da

da

ABP 300-4M

320

 0,1

1

10

 0,2

0,3

da

da

ABP 100-5DM

52 | 120

0,01 | 0,1

1 | 1

1

0,02 | 0,1

0,05 | 0,2

da

da

ABP 200-5DM

102 | 220

0,01 | 0,1

1 | 1

1

0,05 | 0,1

0,1 | 0,2

da

da

Daca doriti sa vedeti prospectul producatorului, apasati AICI