Project Description

Cantar-scaun electronic seca 959 ( III ) seca 958 ( IIII )

Grija si comfort – sunt principalele cararcteristici ale acestui model extrem de stabil cu rame de otel rotunjite. Un scaun confortabil aduce o pozitie sigura, manerele mobile usureaza plasarea pacientului de pe pat pe scaun, iar suportul pentru picioare – deasemenea ajustabil – usureaza intreaga operatiune.

Rotile din spate pot fi blocate – acest lucru aduce un plus de siguranta in momentul in care pacientul sta, dar si atunci cand doreste sa se ridice.

Indicatorul cu display LCD situat in spatele scaunului poate fi citit foarte usor, iar multiplele functii (inclusiv functia BMI) fac ca acest cantar sa fie tot ce va doriti.

Acest cantar-scaun, pe baza de adaptor sau baterii reincarcabile este incontestabil de un mare ajutor oriunde: camere de garda, centre de reabilitare, departament ortopedic, centru de dializa, cat si cabinete de pediatrie sau medicina generala.

De exemplu, copii mici care nu pot fi cantariti stand in picioare, pot fi cantariti in timp ce stau pe scaun.

Practic: saculetul atasat scaunului sustine adaptorul principal. seca 959 este disponibil cu o interfata integrata pentru PC si imprimanta.

seca 959 este potrivit pentru spitale si clinici, cabinete particulare de geriatrie, ortopedie, azile si centre de reabilitare.

 

[/fusion_builder_column]

Caracteristici tehnice

seca 959

   

Limita maxima

 

200 kg

Diviziune

 

50g<150kg>100g

Dimensiuni mm

 

565 x 920 x 810

Greutate

 

24.5 kg

Alimentare

 

Alimentator/ baterii

Aprobare CE

 

( III )

seca 958

   

Limita maxima

 

200 kg

Diviziune

 

100g<100kg>200g

Dimensiuni (mm )

 

565 x 920 x 810

Greutate

 

24.5 kg

Alimentare

 

Alimentator/ baterii

Aprobare CE

 

( IIII )